DUIKSCHOOL ZEELAND duikcursus duikschool zeeland
duiken duikcursus zeeland
 
    SSI, een flexibel duiksysteem SSI duikcursus duikschool zeeland grevelingen
  SSI, Scuba Schools International is van origine uit de Verengingde Staten overgekomen en is thans opererend over de gehele wereld. De brevetten van deze organisatie zijn daarom ook overal erkend en dat maakt het systeem makkelijk en bereikbaar voor iedereen. SSI kent landelijke hoofdkantoren. Nederland heeft een eigen regiokantoor.

Het hoofdkantoor van SSI Nederland is gevestigd in Duiven bij Arnhem. Het systeem bepaalt dat duikinstructeurs bij een facility aangesloten dienen te zijn. SSI beschikt over een keur aan opleidingsmaterialen, die helder en overzichtelijk genoemd mogen worden. Samen met de standaards voor elke opleiding leidt dat tot een plezierig manier van opleiden , dat garant staat voor een goede, maar vooral ook plezierige cursus.

SSI vind je in vrijwel elk land ter wereld en dat maakt het systeem overzichtelijk en overdraagbaar. Zo kun je in het ene land een deel van je brevet doen en het andere deel aansluitend in een ander (vakantie)land, maar je kunt natuurlijk ook aansluitend het gehele brevet halen bij Duikschool Zeeland. Onze SSI -instructeurs zijn ervaren in het lesgeven en hebben zelf vele honderden duiken over de gehele wereld. Ook beschikt duikcentrum de Grevelingen over een Instructor-Trainer voor het opleiden van Instructeurs.