DUIKSCHOOL ZEELAND duikcursus duikschool zeeland
duiken duikcursus zeeland
 
    E.F.R. : Jouw buddy is je dankbaar!! PADI EFR Emergency First Response cursus Zeeland
 

Deze cursus behandelt eerste hulp bij ongelukken. De cursus is niet specifiek voor duikers bedoeld. Ook niet-duikers kunnen deelnemen, maar voor duikers is de cursus extra belangrijk en een voorwaarde om aan de cursus Rescue Diver te mogen beginnen. Je leert er mond-op-mond beademing, hartmassage en andere extra zaken die van belang zijn in een geval jij je om een slachtoffer moet bekommeren.
De Emergency First Response cursus is de eerste stap op weg naar het Rescue Diver brevet waarin je medische kennis van levensbelang is. Ook zul jij je buddy een zeker gevoel geven. Daar is hij je zeker dankbaar voor!! Het EFR programma kan op verschillende manieren gegeven worden - alleen primaire zorg, of primaire en secondaire zorg - met of zonder optionele vaardigheden, zoals de omgang met Automated External Defibrillators en zuurstof voor noodgevallen en er is een programma voor eerste-hulp voor kinderen (Care for Children).

Duikschool Zeeland geeft het programma in de meest complete vorm, inclusief de vaardigheden voor primaire en secondaire zorg en alle optionele vaardigheden. We zijn van mening dat een compleet programma een betere voorbereiding is om in een noodgeval te handelen en hebben daarom de nodige investeringen gedaan om je tot alle vaardigheden en apparatuur te introduceren.
Verbandmateriaal en de brevetkosten zijn bij de prijs van de cursus inbegrepen. Als bijkomende kosten dien je rekening te houden met de aanschaf van het EFR deelnemerboek met DVD (dit om na de cursus te helpen bij het op peil houden van je vaardigheden).

De cursus wordt op elk gewenst moment gegeven. Overweeg om deze cursus te combineren met het DAN Oxygen Provider programma dat een halve dag duurt en jouw kennis vergroot op het gebied van gebruik van zuurstof in noodgevallen. In deze cursus krijg je diepgaande kennis van het belang en het gebruik van zuurstof voor aan het duiken gerelateerde noodgevallen.

Wat heb jij nodig om te starten?
• goede gezondheid en fit zijn
• 14 jaar of ouder zijn

Hoe lang duurt de cursus?
De E.F.R. cursus duurt plm. 5 uur

Wat heb je verder nodig?
• EFR cursuspakket (zit in de cursusprijs)

Wat kost de cursus?
Kijk even in onze prijslijst