DUIKSCHOOL ZEELAND duikcursus duikschool zeeland
duiken duikcursus zeeland
 
    NOB-2*: de zelfstandige duiker NOB 2-sters duikschool duikbrevet Zeeland
 

De nieuwe 2* opleiding van de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB) heeft veel te bieden. Het is niet alleen een praktische opleiding, maar brengt je ook in de nieuwe duikwereld van Getijdenwater en Nachtduiken. Dat zijn onderdelen, die direct geïntegreerd zijn in de lesstof en geen aparte specialties meer zijn. Het vernieuwde lesboek is een verademing om te gebruiken en om praktische tips uit op te pikken. Een goede, solide duikopleiding voor een duiker die zelfstandig met zijn buddy wil gaan duiken in de Nederlandse én buitenlandse wateren. Want natuurlijk is het CMAS-NOB brevet wereldwijd erkend. Veel plezier. Ook leden van NOB-verenigingen kunnen bij ons onbureaucratisch en in kortere tijd het 2* brevet halen.

Wat kun je met deze cursus?
Deze cursus leert je alle basisbeginselen die een goede en veilige duiker moet kunnen en weten. Na deze cursus ben je in staat om met een andere (lager) gebrevetteerde duiker je duiken veilig en comfortabel te plannen en zelfstandig uit te voeren. Je komt in het bezit van een erkend brevet.

Wat heb je nodig om met deze cursus te beginnen?
• Goede gezondheid en fit zijn
• 14 jaar of ouder zijn
• Een medische goedkeuring voor de duiksport
• NOB 1* brevet of equivalent brevet van een andere erkende duikorganisatie

Wat ga je doen in deze cursus?
Tijdens deze cursus leer je van het duiken inclusief de kennis over de uitrusting en de technieken. De theorie heb je door zelfstudie thuis als zoveel mogelijk gedaan. Wat je niet begrijpt neem jouw instructeur met je door. Kortom:
• Training in het buitenwater
• Theoretische kennis
• Buitenduiken

Hoe lang duurt deze cursus?
De cursus duurt 4 dagen

Wat heb je nog meer nodig voor deze cursus?
NOB 2*leerboek

Wat kost deze cursus?
Kijk hiervoor even in onze prijslijst